Reţeta câştigătoare: Guguluf - Bianca Fetic
Câştigătoarea noastră se numeşte Bianca Fetic. Ea va primi un aparat de vidat alimente.
Ingrediente: 400 g făină, 200 g zahăr, 100 ml ulei, 3 linguri miere, 1 linguriţă praf de copt, 1 plic zahăr vanilat, 3 linguri cacao, 1 praf sare;
Preparare: Într-un vas se amestecă făină cu praful de copt, sarea, zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă uleiul şi două-trei linguri de miere şi se amestecă bine. Amestecul se împarte în două părţi egale sau nu, după preferinţă. Într-una dintre părţi se pune cacaoa cernută. O tavă de copt se unge cu ulei şi se tapetează cu făină şi se toarnă compoziţia albă. Peste ea se adaugă compoziţia cu cacao, se amestecă uşor şi se coace 45 de minute. Se verifică folosind o scobitoare şi se lasă 10 minute în tavă înainte de a-l scoate. Poftă bună!