Reţetă de cotlete de porc cu pere
11 septembrie 2019 0:10
Rețete
Ultima actualizare:
A venit toamna cu perele ei dulci, zemoase, moi şi aromate şi ar fi păcat să nu pregăteşti şi o mâncărică gustoasă din ele. Îţi prezentăm o reţetă de cotlete de porc cu pere testată de noi. Şi nouă ne place!
Ingrediente
- 1,5 kg de cotlete de porc fara os, feliate la 1,5 cm grosime
- o para curatata, fara samburi si taiata pe lungime in 8 felii
- 150ml de vin alb
- o bucata de ghimbir lunga de 3 cm, curatata si taiata julien
- 2 lingurite de amidon de porumb amestecat cu 2 lingurite de apa
- 4 fire de ceapa verde tocata marunt
- 230 ml de zeama de supa de pui
- 2 linguri de zahar
- 3 linguri de otet de vin
- 2 lingurite de ulei de rapita
- piper, dupa gust
- sare, dupa gust
Prepară şi: Reţetă de zacuscă cu vinete şi ardei
Mod de preparare
Condimentează carnea cu sare şi piper. Încinge uleiul în tigaie, la foc mediu.Găteşte carnea câte 3 minute pe fiecare parte, până se pătrunde. Scoate-o apoi pe farfurie şi păstreaz-o caldă. Scurge grăsimea, pune oţet şi zahăr în tigaie şi amestecă până la dizolvare, pe foc mediu, până când are culoare închisă (20 secunde).
Află continuarea pe clickpoftăbună.ro!
Prepară şi: Reţetă de porumb cu bacon şi smântână