Reţetă rapidă: paste florentine cu pui şi ciuperci
Această mâncare este gata în mai puţin de 30 de minute. În plus, se face într-un singur vas, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezordinii din bucătărie. Preparatul este plin de savoare, graţie roşiilor deshidratate, spanacului şi ciupercilor – ca să nu mai spunem de gustul cremos al pastelor, care te va cuceri imediat!
Paste florentine cu pui şi ciuperci – Ingrediente
450 g piept de pui dezosat şi fără piele, tăiat în bucăţele de 2-3 cm1 lingură unt1 linguriţă ulei de măsline2 căţei de usturoi, mărunţit15 g roşii deshidratate în ulei120 g ciuperci mici, feliate1 lingură făină500 ml supă de pui350 g lapte integral şi smântână de gătit (părţi egale, combinate în acelaşi vas)1 linguriţă sare¼ linguriţă piper½ linguriţă usturoi pudră230 g paste linguine, rupte în două25 g parmezan ras60 g spanac baby, proaspăt
Află cum se prepară pastele florentine cu pui și ciuperci pe clickpoftabuna.ro.