Reţetă rapidă: paste florentine cu pui şi ciuperci

9 noiembrie 2016 15:02   Rețete
Ultima actualizare:

Această mâncare este gata în mai puţin de 30 de minute. În plus, se face într-un singur vas, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezordinii din bucătărie. Preparatul este plin de savoare, graţie roşiilor deshidratate, spanacului şi ciupercilor – ca să nu mai spunem de gustul cremos al pastelor, care te va cuceri imediat!

Paste florentine cu pui şi ciuperci – Ingrediente

450 g piept de pui dezosat şi fără piele, tăiat în bucăţele de 2-3 cm1 lingură unt1 linguriţă ulei de măsline2 căţei de usturoi, mărunţit15 g roşii deshidratate în ulei120 g ciuperci mici, feliate1 lingură făină500 ml supă de pui350 g lapte integral şi smântână de gătit (părţi egale, combinate în acelaşi vas)1 linguriţă sare¼ linguriţă piper½ linguriţă usturoi pudră230 g paste linguine, rupte în două25 g parmezan ras60 g spanac baby, proaspăt

Află cum se prepară pastele florentine cu pui și ciuperci pe clickpoftabuna.ro.

Cum se prepară pastele cu fasole și legume.

Cum se fac cele mai bune paste cu ciuperci și sos de roșii.

Mai multe