Reţetă tradiţională de papanaşi. Secretul dezvăluit de o gospodină din Bucovina
1 octombrie 2019 19:56
Rețete
Ultima actualizare:
Nu există român care să nu iubească papanaşii, însă astăzi îţi propunem să descoperi reţeta tradiţională de papanaşi, întrucât o gospodină din Bucovina a dezvăluit secretul pregătirii lor.
Ingrediente necesare pentru a pregăti papanaşi:- 500 de grame de brânză grasă de vaci- 100 de grame de zahăr- două ouă- o linguriţă rasă de bicarbonat- o lingură de zeamă de lămâie- un plic de zahăr vanilat- un vârf de cuţit de sare- 200 gr făină (plus 1-2 linguri)- 300 grame smântână- 200 grame dulceaţă- 100 grame zahăr pudră (preferabil vanilat)- 500-700 ml ulei pentru prăjitCitește continuarea articolului, aici!Citește și:Cartofi cu sos de ciuperciCiocănele de pui crispy cu paprika