Reţete de la cititori: Bruschete delicioase - Anamaria Bădia
22 aprilie 2013 12:26
Rețete
Ultima actualizare:
PreparareZdrobiţi usturoiul cât de mărunt puteţi şi amestecaţi-l cu uleiul de măsline şi un praf de sare. Prăjiţi feliile de baghetă (eu le-am pus sub grill pentru câteva minute) până ce capătă o culoare aurie apoi ungeţi cu uleiul obţinut cu ajutorul unei pensule de bucătărie.
Opăriţi roşiile, decojiţi-le, îndepărtaţi sâmburii şi tăiaţi-le în bucăţi mici. Tocaţi măslinele şi busuiocul şi amestecaţi toate ingredientele cu un praf de sare şi piper. Puneţi câte o linguriţă din compoziţia de roşii peste feliile de baghetă, stropiţi cu puţin ulei de măsline şi gata de servit.Puteti sfărâma şi puţină brânză feta.