Reţete de la cititori: Cannelloni cu spanac – Alina Cercel

1 iulie 2013 9:00   Rețete
Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Spanacul se spală, se curăţă şi se opăreşte, în apă se adaugă busuioc şi sare. Se scurge şi se lasă la răcit. Între timp brânza şi caşcavalul se dau pe răzătoare, şunca se taie cubuleţe iar usturoiul se curăţă şi se taie fin.

Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei şi 30 grame unt, în care se căleşte usturoiul, şunca şi apoi se adaugă spanacul tocat mărunt, se lasă 5-10 minute după care se opreşte şi se adaugă brânza rasă, se amestecă şi se lasă să se răcească. După ce s-a răcit se adaugă iaurtul, ouăle şi se condimentează.

Se unge o tavă cu unt, suficient de mare, încât să încapă cannelloni, umplându-se tuburile cu compoziţia rezultată. Smântâna şi laptele se amestecă şi se toarnă peste cannelloni, deasupra punându-se caşcavalul ras.Se lasă la cuptor 40 de minute la 200 grade.

Mai multe