Reţete de la cititori: Ceafă de porc cu sos de portocale şi praz – Bianca Raluca Panazan

11 iunie 2014 16:34   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 felii de ceafă de porc, praz, 1 pahar de fresh de portocale. Pentru marinat: ulei de măsline, 50 ml vin alb, vegeta, piper alb.

Preparare

Carnea se condimentează, se stropeşte cu ulei de măsline, se pune vinul şi se lasă la marinat 24 ore.

Într-o tavă punem carnea cu sosul format de la marinare, tăiem prazul rondele, punem deaspura şi dăm la cuptor pentru 1 oră (dacă mai este nevoie se mai adaugă apă).

Carnea se întoarce pe ambele părţi . După 1 oră se scoate tava din cuptor, turnăm fresh-ul de portocale peste carne şi mai lăsăm la cuptor pentru 10 minute. Se serveşte cu piure de cartofi şi salată de murături.

Mai multe