Reţete de la cititori: Chec cu fructe de pădure şi glazură de ciocolată albă – Violeta Postolache

9 septembrie 2013 10:18   Rețete
Ultima actualizare:

Mod de preparare

Batem ouăle cu zahărul până se topeşte zahărul. Adăugăm uleiul iar la final încorporăm făina şi praful de copt. Adăugăm fructele congelate. Turnăm compoziţia în tava unsă cu puţin ulei.Dăm la cuptor pe care îl încingem în prealabil. Îl coacem la foc mare în primele 15 minute apoi lăsăm la foc mediu. Facem proba cu scobitoarea pentru a vedea dacă s-a copt. Când nu mai rămâne aluat pe scobitoare checul este gata.Îl scoatem din tavă şi îl lăsăm să se răcească.Topim ciocolata împreună cu frişca lichidă pe baie de aburi şi glazurăm checul.Tăiem felii.

Mai multe