Reţete de la cititori: Ciorbă cu aripioare de pui şi tăieţei de casă – Daniela Andrei

28 august 2014 15:35   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

  4 aripioare de pui

  2 cepe mici

  un morcov

  un păstârnac

  dovlecel

  un cartof potrivit

  câteva roşii mici

  rădăcina de ţelină

  un ardei gras verde/galben mic

  o jumătate de ardei capia roşu

  o mână cu tăieţei de casă (uscaţi)

  100 ml suc de roşii

  sare după gust

  300 ml borş de casă (umplut cu tărâţe)

  verdeţuri proaspete: leuştean, pătrunjelul

Preparare:

Fierbem aripioarele în 2 litri de apă (adunând spuma formată de fiecare dată când este necesar).

Adăugăm legumele tocate după plac şi le fierbem împreună cu aripioarele.

Sărăm după gust, acrim cu borş şi colorăm cu suc de roşii.

Fierbem până ce dă în clocot, moment în care adăugăm tăieţeii.

Oprim focul după 2-3 minute şi presărăm verdeţurile tocate mărunt.

Se serveşte caldă. Poftă bună!

Mai multe