Reţete de la cititori: Ciorbă de pipote şi fasole galbenă – Felicia Vanea

7 iulie 2015 8:34   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

  • 1 kg inimi şi pipote
  • 250 g fasole galbenă
  • 1 buc mai mică ţelină
  • 1păstârnac mic
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras roşu
  • roşii cherry, după gust
  • 1,5 l borş
  • ulei
  • 1-2 linguriţe delikat legume
  • sare, după gust
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Inimile şi pipotele le spălăm şi le punem la fiert în apă cât le acoperă. Adunăm spumă şi adăugăm legumele tăiate mărunt, fasolea galbenă şi roşiile cherry şi lăsăm să fiarbă la foc mediu. Când s-au fiert adăugăm Delikat-ul, uleiul şi borşul fiert separat, mai lăsăm să dea un clocot, potrivim de sare şi adăugăm pătrunjel proaspăt, tocat mărunt. Poftă bună!

Mai multe