Reţete de la cititori: Ciuperci umplute cu brânză de burduf şi mărar - Monica Marton

13 ianuarie 2015 8:08   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente necesare pentru 2 porţii: 6 ciuperci Champignon, 4 linguri de brânză de burduf, o jumătate de legătură de mărar, câteva codiţe de la o ceapă;

Preparare: Spălaţi ciupercile, tocaţi codiţele acestora; Spălaţi mărarul şi codiţele de ceapă şi le tocaţi mărunt. Amestecaţi codiţele de la ciuperci, mărarul şi ceapă tocată cu brânză de burduf. Compoziţia o aşezaţi în ciupercuţe.  De regulă, preparatul nu necesită sare deoarece brânză este sărată. În funcţia de producătorul de brânză, puteţi combină brânzeturile mai sfărâmicioase cu cele mai păstoase sau chiar cu o linguriţă de unt dacă brânză este sframicioasa şi nu leagă compoziţia. De asemenea, puteţi adaugă un praf de piper sau chiar chili. Încingeţi cuptorul la 200 de grade, aşezaţi ciupercutele în tăviţă în cuptor unde le lăsaţi 20-25 de minute. Poftă bună!

Mai multe