Reţete de la cititori: Drob de pui şi ciuperci – Ion Stănescu

20 aprilie 2015 12:39   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

  • -       500 g ciuperci
  • -       1 ceapă
  • -       pesmet
  • -       300-400 g piept de pui
  • -       2 ouă
  • -       frunze de pătrunjel
  • -       unt pentru uns tavă
  • -       150 gr caşcaval
  • -       sare
  • -       piper

Mod de preparare

Se curaţă ciupercile, pieptul de pui se spală şi se taie cubuleţe apoi se dau prin maşină de tocat carne sau se bagă într-un blender. Ceapa se curată, se spală şi se toacă mărunt. Se amestecă ciupercile, pieptul de pui, ceapa, ouăle şi pătrunjelul tocat mărunt. Se condimentează după gust şi compoziţia obţinută se pune într-o formă de yena din sticlă sau o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Deasupra se rade caşcavalul şi se bagă la cuptor până se coace şi se rumeneşte frumos.

Mai multe