Reţete de la cititori: Ficat de pui cu legume - Bianca Raluca Panazan
6 decembrie 2014 11:25
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 tavă ficat de pui+inimi, 1/2 de tavă ciuperci, 1 morcov, 1 legătură de ceapă verde, 1/2 ardei gras roşu, 1-2 linguri mazăre, roşii cherry, lapte pentru fiert, ulei măsline, sare, piper, boia dulce.
Preparare
Ceapa se taie rondele la fel şi morcovul şi se pun la călit în ulei de măsline. Se adaugă ciuperciile curăţate şi tăiate cuburi, ardeiul gras cuburi, se pune lapte cât să acopere, se pun şi inimiile şi ficatul de pui tăiat cuburi. Se lasă la foc potrivit să fiarbă, dacă mai este nevoie se mai adaugă lapte. Când sunt aproape fierte, se adaugă mazărea scursă de zeamă şi roşiile cherry tăiate în 4. Se condimentează după gust.