Reţete de la cititori: Fursecuri «Alb şi negru» - Ermina Vlăsceanu
23 ianuarie 2018 15:57
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente:
3 ouă
450 g zahăr
4 plicuri de zahăr vanilinat
500 ml ulei
14 g amoniac stins în puţin lapte
faină cât cuprinde
Crema:
200 g ciocolată
100 unt.
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu zahărul şi zahărul vanilinat apoi se adaugă uleiul, amoniacul stins în lapte şi faina cernută cât să iasă un aluat tare. Se fac biluțe care se pun în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând distanţă între ele. Se coc în cuptorul încălzit înainte cca 10 minute. Când se răcesc, se lipesc cu crema de ciocolată. Pentru cremă, se topesc ciocolata și untul, amestecând continuu, apoi se adaugă câteva fursecuri fărâmiţate. Cu această cremă se lipesc fursecurile două câte două.Poftă bună!