Reţete de la cititori: Fusilli cu mazăre şi ton - Panazan Bianca Raluca

11 iulie 2014 11:35   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: Paste de care doriţi, 100-150 g mazăre congelată, 1 ceapă albă, 2 linguri smântână de gătit, 1 cutie de ton în ulei de măsline, ulei de măsline sare/piper/busuioc.

Preparare

Pastele se pun la fiert, când apa începe să clocotească. Se lasă timpul scris pe cutie.

Ceapa se taie mărunt, se pune la călit în ulei de măsline, se adaugă şi mazărea congelată şi tonul scurs de ulei.

Se pun condimentele, se lasă la foc mic, amestecând des.

Pastele fierte se scurg de apă şi se pun în tigaie peste mazăre.

Se adaugă smântâna şi puţin busuioc uscat, se amestecă bine, după care le putem servii.

Se servesc cu parmezan ras.

Mai multe