Reţete de la cititori: Gustarea beduinului - Daniela Roşu
7 noiembrie 2013 8:49
Rețete
Ultima actualizare:
PreparareBatem bine pieptul de pui, spălat şi porţionat în prealabil. Îl condimentăm după gust cu sare, ardei iute, rozmarin, piper şi busuioc (eu am condiment foarte bine carnea şi mai puţin restul ingredientelor), îl aşezăm într-o tavă de yena, îl stropim cu puţin ulei şi îl dăm la cuptor atât cât să se pătrundă suficient.Între timp, călim uşor ceapa şi ardeii graşi (fiecare tăiate după bunul plac). Le aşezăm peste/printre bucăţile de piept de pui, iar peste acestea turnăm smântâna bătută cu cele 6 ouă. Dacă este necesar mai condimentăm puţin cu sare şi piper. Adăugăm şi caşcavalul tăiat cuburi sau ras şi mai lăsăm la cuptor până se rumeneşte frumos.Servim cu pătrunjel tocat şi garnitura dorită.