Reţete de la cititori: Legume la cuptor cu crocant de pâine - Amalia Săsărman
Mod de preparare: Pâinea prăjită, gălbiorii şi frunzele de pătrunjel se pun în robot şi se mărunţesc, nu foarte fin, astfel încât pâinea să rămână bucăţele mici. Tăiem mozzarella felii subţiri. Spălăm bine dovleceii, îi uscăm şi îi tăiem şi pe ei felii subţiri; presărăm peste puţină sare.Curăţăm şi spălăm ciupercile; tăiem morcovii în două pe lungime (ca să se aşeze mai bine în tavă), iar ciupercile-feliuţe. Broccoli îl desfacem bucheţele mici.Ungem cu ulei un vas termorezistent şi tapetăm cu crocant, astfel încât să formeze un strat subţire; aranjăm câte un rând din fiecare legumă şi mozzarella, apoi reluăm până umplem tava.Turnam deasupra restul de crocant, presărăm boabele de porumb şi stropim uşor cu ulei.Băgăm în cuptorul preîncălzit la 180-200 grade pentru 30 minute.Poftă bună!