Reţete de la cititori: Mazăre cu legume şi copănele de pui - Daniela Andrei

29 august 2014 17:40   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

4 copănele de pui600 gr mazăre prefiartă2 cepe uscate2 morcoviun păstârnacun cartof potrivitun ardei capia roşuun ardei gras verde/galben300 ml supă de puio lingură cu bulionsare după gustverdeaţă proaspată (pătrunjel/ mărar/ busuioc)

Mod de preparare: Rumenim uşor copănelele, folosindu-ne de programul FRY (multicooker). Adăugăm legumele tocate şi le călim pentru 5 minute. Adăugăm apoi supa de pui şi selectăm programul BOIL.

În momentul în care începe să fiarbă, adăugăm mazărea şi cartofii tăiaţi în cuburi mici, continuând fierberea pentru încă 10 minute. Sărăm după gust, colorăm cu bulion şi setăm de această dată funcţia STEW.

După finalizarea programului, presărăm verdeaţă proaspată. Se serveşte caldă. Poftă bună!

Mai multe