Reţete de la cititori: Medalion sturion în sos picant – Brânduşa Aluculesei
10 aprilie 2014 9:28
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 kg medalion sturion, 500 ml suc de roşii, 50 ml zeamă de la ardei iuţi, 5-6 boabe de piper, 10 g boia iute de ardei, 10 g boia dulce, 1 lămâie, un morcov, o roşie, sare după gust, 100 ml ulei, 2 cepe, 20 g condimente de peşte.
Preparare
Se spală peştele bine şi se aşează într-o tavă cu ulei şi pregătim sosul picant. Peste sucul de roşii adăugăm zeama de ardei iuţi, piperul boabe, boiaua de ardei iute şi dulce, sare după gust şi condimente de peşte, amestecăm bine şi turnăm sosul peste peşte, adăugăm ceapa tăiată, lămâia tăiată felii subţiri, roşia tăiată felii subţiri şi morcovul tăiat rondele. Dăm tava la cuptor la foc potrivit. Poftă bună!