Reţete de la cititori: Musaca – Roxana Mihăică

16 iunie 2015 12:27   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

3 dovlecei mărişori 

3 roşii mari

un ardei gras

un mănunchi busuioc

200 ml lapte

50 g unt

3 ouă

100 grame  pesmet

parmezan după gust

ulei de măsline

sare piper după gust , cimbru  după gust

Mod de preparare

Se unge o tavă  de yenna cu unt după care se feliază toate ingredientele. Se începe cu un rând de felii de dovlecei după care se presară pesmetul, busuiocul, după care roşii printre care şi ardei, iară dovleceii şi tot aşa.

La sfârşit se amestecă laptele, uleiul de măsline şi ouăle şi se adaugă deasupra. Se ornează cu frunzuliţe de  busuioc şi  cimbru şi se dă la cuptor. Se poate adaugă după preferinţe şi bacon.

Mai multe