Reţete de la cititori: Orez special cu pui la grătar - Cristian Picu
Mod de preparare. Instructiuni pentru prepararea orezului: Puneţi orezul într-o tigaie de teflon împreună cu cantitatea de apă. Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit până ce apa se evaporă, apoi adăugaţi uleiul, legumele din conservă scurse de apă şi mai lăsaţi pe foc încă 3-4 minute. Potriviţi cu sare şi piper după gust.Instructiuni pentru prepararea grătarului: Carnea bine spălată se condimentează şi se lasă la frigider pentru 1/2 de oră.Se încinge grătarul şi se pune carnea timp de 3-4 minute pe fiecare parte să se rumenească. Instrucţiuni pentru prepararea piureului de broccoli: Daţi în clocot apa şi săraţi. Puneţi broccoli şi prazul pentru 3 minute la fiert. Scurgeţi de apă, adăugaţi untul şi transformaţi totul în piure cu un blender manual. Condimentaţi cu sare, piper şi adăugaţi zeama de lămâie după gust. Instrucţiuni pentru prepararea piureului de sfeclă: fierbeţi sfecla până ce se înmoaie puţin. Mixaţi în blender sfecla, iaurtul şi chimenul. Adăugaţi sare după gust. Puteti „lungi" un pic piureul cu zeamă de portocală sau suc proaspăt de sfeclă.