Reţete de la cititori: Paprikas de miel - Angelica Maria Trică
7 mai 2013 14:08
Rețete
Ultima actualizare:
PreparareCarnea curăţată de pieliţe şi spălată, se porţionează şi se sărează. Ceapa, curăţată şi spălată, se taie mărunt. Cartofii, curăţaţi şi spălaţi, se taie în sferturi sau în jumătăţi, după mărime, apoi se spală din nou. Usturoiul, curăţat şi spălat, se taie mărunt. Pătrunjelul, spălat şi curăţat, se taie mărunt. Pasta de tomate se diluează cu puţină apă. Bucăţile de carne se înăbuşă în 50 ml ulei încins şi puţină apă. Ceapa se înăbuşă în 100 ml apă, apoi se adaugă bucăţile de carne, cartofii şi 1,5-2 l apă, continuând fierberea 30-35 minute. După aceea se adaugă usturoiul. sarea, piperul, cimbrul, boiaua se ardei şi pasta de tomate şi se fierbe încă 15-20 minute. Se serveşte cald cu pătrunjel verde deasupra.