Reţete de la cititori: Pârjoale din carne şi hribi - Aluculesei Brînduşa

15 mai 2014 9:25   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1 kg carne tocată slabă de porc, 1 kg hribi fierţi, 4 cepe, 1 legătură de ceapă verde, o căpăţână de usturoi, 3 ouă, 3 linguri de făină de grâu, 2 linguri maggi secretul gustului cu gust de găină, 10 g piper, 10 g boia de ardei iute, 10 g tarhon, 300 ml ulei, 100 g mac, 100 g susan.

Preparare

Se spală carnea de porc, se lasă la scurs şi se dă prin maşina de carne. Hribii fierţi şi tăiaţi mărunt se pun în mixer, se adaugă ceapa uscată tăiată felii şi usturoiul curăţat şi se mixează bine, apoi se pune această compoziţie peste carnea tocată, adăugăm toate condimentele, ouăle, făina, ceapa verde tocată mărunt şi maggi secretul gustului şi omogenizăm foarte bine compoziţia.

Punem uleiul în tigaie la încins şi când este foarte fierbinte luăm compoziţie din vas cu o lingură, o dăm prin mac şi le prăjim, apoi altele le vom da prin susan şi le vom prăji. Poftă bună!

Mai multe