Reţete de la cititori: Paste la cuptor / Dinu Maria Otilia

12 mai 2013 12:59   Rețete
Ultima actualizare:

Mod de preparare Se pun pastele la fiert în apă clocotită şi sărată după timpul indicat pe pungă chiar şi 1 minuţel mai puţin. Într-o altă oală adâncă se pune puţin ulei de măsline, sosul şi se lasă să scadă cam de 1 deget sosul din oală. Spre final se adaugă busuiocul şi se acoperă.Pastele deja fierte se amestecă cu câteva linguri bune din acest sos şi într-o tavă înaltă sau vas yena bine uns cu suc de roşii se pun pastele în straturi iar între acestea se pune sos şi puţin parmezan. La final se toarnă restul de sos. În mod normal sucul de roşii trebuie să ajungă puţin mai sus de jumătatea vasului cu paste.La final, când sunt uşor aurite se scot de la cuptor şi se servesc calde cu puţin parmezan...iubitorii de produse româneşti pot folosi şi brânză de oi.În loc de suc de roşii se poate face un sos din roşii proaspete sau conservele de roşii cubuleţe .Pofta buna

Mai multe