Reţete de la cititori: Piersicuţe cu cremă de nucă - Nely Itco
Preparare. Biluţe: Pentru început mixăm bine ouăle cu zahărul, adăugăm apoi zahărul vanilat, praful de copt nestins, uleiul şi făina şi frământăm un aluat potrivit de tare. Facem guguloaie de mărimea unei nuci şi le punem într-o tavă cu hârtie de copt. Le introducem în cuptorul încins, la foc mic până se rumenesc uşor, după care le lăsăm la răcit. Le scobim în mijloc cu ajutorul unui cuţitaş, numai după ce s-au racit. Crema: Se pune pe foc laptele împreună cu zahărul şi se amestecă până se topeşte zahărul, apoi se toarnă în ploaie nuca măcinata şi se amestecă până prinde o consistenţă. Se adaugă cacaoa şi esenta de rom se amestecă bine şi se da la rece. Apoi încorporăm acel miez de la piersicuţe.Lipim câte doua fursecuri cu cremă, dupa care le trecem uşor prin colorant galben şi verde sau rosu, apoi prin zahăr tos. Le aşezam pe un platou şi le lăsăm la rece câteva ore!