Reţete de la cititori - Pizza cu aluat pufos - Nely Itco
8 ianuarie 2013 15:26
Rețete
Ultima actualizare:
Mod de preparare:
Puneţi ingredientele într-un castron şi amestecaţi uşor cu o paletă până se leagă compoziţia. Frământaţi apoi bine, timp de 5-10 minute, până formaţi o bilă de cocă. Puneţi aluatul într-un castron şi acoperiţi-l, după care lăsaţi-l într-un loc călduros, timp de o oră şi jumătate.
După ce a crescut aluatul, îl puteţi folosi sau îl puteţi păstra la frigider, învelit într-o folie de plastic, timp de 24 de ore.
Se întinde cu mână într-o tavă aluatul, se pune sos de roşii peste el, mirodenii, caşcaval, bacon, ardei iar peste ele radeţi din nou caşcaval din belşug. Pizza este gata în 10-15 min.