Reţete de la cititori: Pizzete de vinete cu roşioare - Daniela Andrei

2 septembrie 2014 17:25   Rețete
Ultima actualizare:

  Ingrediente:

  una-două vinete subţiri

  200 gr caşacal

  un bol cu roşioare mici

  3-4 căţei de usturoi

  câteva frunzuliţe de busuioc

  3-4 linguriţe cu ulei de măsline

  sare după gust

Preparare: Spălăm vinetele, le feliem şi le presărăm cu sare după gust. Le coacem pe tava de aragaz cât să se rumenească uşor pe ambele părţi. Trecem caşcavalul prin răzătoare.

Aşezăm pe fiecare felie de vânătă câte o linguriţă de caşcaval, câteva roşioare, usturoiul şi busuiocul tocate mărunt.

Le aşezăm într-un vas de copt, le stropim cu ulei şi le coacem pentru 10-15 minute.

Cât sunt încă calde, mai presărăm puţin caşcaval ras şi busuioc tocat. Calde sau reci, sunt foarte gustoase.

Poftă bună!

Mai multe