Reţete de la cititori: Prăjitură cu brânză şi căpşuni – Elena Peterfi
20 martie 2014 9:33
Rețete
Ultima actualizare:
Se face un blat simplu din 6 ouă, 4 linguri făină amestecate cu un praf de copt, 2 linguri cacao, 100 g zahăr.
Se coace blatul. Între timp pregătim crema. Un pachet margarină Rama se freacă bine cu 200 g zahăr pudră, vanilie, coajă portocală, până devine spumă. Se încorporează apoi un bulgar brânză de vacă (cam 400 g), se amestecă bine. Pui crema peste blat. Peste crema de brânză aşezi căpşunile tăiate feliuţe.
Apoi pregăteşti o budincă de căpşuni de la dr.Oetker cu 300 ml sirop de căpşuni (eventual poţi pune şi puţină apă, dacă e prea concentrat) şi o întinzi peste căpşuni. Poţi orna prăjitura sau poate rămâne aşa, cum doriţi.