Reţete de la cititori: Prăjitura Rigoletto - Clementina Cojan

20 februarie 2013 12:48   Rețete
Ultima actualizare:

Mod de preparareÎntr-un castron se sparg cele două ouă pe care le amestecăm foarte bine cu zahărul. Adăugăm restul ingredientelor şi obţinem o compoziţie groasă ca şi o smântână pe care o coacem în tava tapetată. La fel procedăm şi pentru celalalte două foi. Pregătim budinca din praful de budincă, 400 ml lapte, 4 linguri zahăr şi zahăr vanilinat. O lăsăm să se răcească şi apoi o mixăm împreună cu margarina. Asamblăm prăjitura punând foaia cu cacao, un strat de cremă, foaia cu mac, cremă, foaia cu nucă. Deasupra ungem prăjitura cu un strat de cremă şi presărăm bombonele de decor. O lăsăm la frigider până a doua zi.

Poftă bună!

Mai multe