Reţete de la cititori: Pui crocant cu piure de broccoli - Alina Cercel
Mod de preparare:Cartofi se curăţă, se taie cubuleţe şi se fierb cu baza pentru mâncare. Broccoli se pune la fiert şi se opăreşte 10 min, după care se opresc câteva bucheţele pentru decor, iar restul de broccoli se scurge de zeamă şi se amestecă cu smântâna, păatrunjelul, busuiocul şi usturoiul şi se pasează.La fel se face şi în cazul cartofilor care se scurg de zeamă şi se mixează.Pulpele se condimentează şi se se pun în tava, se stropesc cu ulei de măsline şi se acoperă cu pesmet, se bagă la cuptor pentru 20 de minute, se adaugă 120 ml vin şi se mai lasă la cuptor 30 minute.Pe o farfurie se pune într-o formă piureul de cartofi, apoi cel de broccoli şi se bagă la frigider 10 minute, apoi se scoate forma, se pune deasupra un bucheţel de broccoli, lângă se aşează pulpa de pui şi sosul de merişoare.