Reţete de la cititori: Pulpe de pui cu cartofi la cuptor – Alexandra Viga
9 aprilie 2014 5:02
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente: 2 pulpe de pui, un ardei gras roşu, 6 cartofi, o jumătate lămâie, sare, piper, pătrunjel frunze, 3 căţei de usturoi.
Preparare
Se spală pulpele de pui, se crestează şi se condimentează. Se aşează într-o tavă cu puţin ulei, apoi se toacă ardeiul, cartofii se curăţă şi se taie în patru, se pun în tavă, apoi se adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi, se stoarce jumătatea de lămâie, se adaugă sare şi piper după gust iar la sfârşit pătrunjelul.
Pe deasupra tăvii puneţi folie de aluminiu, iar aproape când e gata o daţi jos şi mai lăsaţi la cuptor pentru a se rumeni. Se lasă în cuptor circa 45 de minute. Poftă bună!