Reţete de la cititori: Ravioli cu sos de lămâie - Panazan Bianca Raluca

17 decembrie 2014 13:59   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 2 cutii de ravioli cu scampi şi fiori de zucca, 2 cepe mici, coaja de la 1 lămâie, 1 lingură de zeamă de lămâie, ulei de măsline, 30 ml coniac, sare/piper, frunze de busuioc.

PreparareApa se pune pe foc, când începe să clocotească se pune sare şi pastele, se lasă cât scrie pe ambalaj.Între timp se prepară sosul, tăiem ceapa mărunt şi o punem la călit în ulei de măsline.Adăugăm coniacul, condimentele, coaja rasă de lămâie şi zeama de la lămâie.Se lasă câteva minute, se adaugă frunzele de busuioc tăiate mărunt.Pastele se scurg de zeamă şi se adaugă peste sos.Se serveşte cu parmezan ras şi frunze de busuioc.

Mai multe