Reţete de la cititori: Ruladă cu cârnaţi şi legume - Brînduşa Aluculesei
Ingrediente: un muşchiuleţ de porc (600 g), o bucată de cârnat condimentat, un morcov, o rădăcină de pătrunjel, o lingură de maggi secretul gustului cu gust de găină, 10 g piper măcinat, 10 g tarhon.
Preparare
Se spală bine muşchiuleţul şi se taie sub formă de foaie subţire, se presară peste foaie un pic de maggi, tarhon şi piper măcinat. Rulăm apoi bucata de cârnat în frunză de ştevie şi o punem peste foaia de muşchi.
Rulăm morcovul şi rădăcina de pătrunjel în frunze de ştevie şi le asezăm pe foaia de muşchi, apoi rulăm foaia şi o legăm cu aţă, o aşezăm în tava în care am presărat piper, tarhon, maggi secretul gustului, presărăm apoi şi deasupra condimente, învelim muşchiuleţul în folie de aluminiu şi dăm tava la cuptor la foc potrivit circa o oră. Se serveşte cu garnitură de salată de sfeclă roşie.Poftă bună!