Reţete de la cititori: Ruladă de porc cu salam uscat - Brânduşa Aluculesei

5 mai 2014 8:05   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: un muşchiuleţ de porc (1kg), o legătură de ceapă verde, o lingură de magii secretul gustului cu gust de găină, 4 frunze de ştevie, 10 g piper măcinat, 10 măsline verzi fără sâmburi, 10 măsline negre fără sâmburi, o linguriţă de tarhon, 100 ml ulei, 1 baton salam uscat (400g), un ardei gras roşu.

Preparare

Se spală muşchiuleţul, se lasă la scurs şi se taie sub formă de foaie cât mai subţire, peste foaie vom presăra un pic de maggi secretul gustului, adăugăm ceapa verde tocată mărunt, ştevia tocată mărunt, ardeiul tocat mărunt, măslinele tăiate feliuţe şi salamul se aşează pe mijlocul foii, apoi rulăm foaia şi o legăm cu aţă.

Într-o tavă punem ulei, presărăm un pic de maggi, un pic de tarhon şi un pic de piper şi aşezăm în tavă rulada, peste ruladă vom presăra maggi secretul gustului, piper măcinat, tarhon şi un pic de compoziţie cu care am umplut rulada, o stropim cu ulei şi acoperim rulada cu folie de aluminiu, o dăm la cuptor la foc potrivit circa o oră. Se serveşte foarte bine cu salată de sfeclă roşie.Poftă bună!

Mai multe