Rețete de la cititori: Ruladă din foetaj cu piept de pui-Pîrvuleţ Nicoleta

14 ianuarie 2013 14:46   Rețete
Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, apoi se taie în cubuleţe mici. Ciupercile se fierb, se lasă să se scurgă într-o strecurătoare, se toacă mărunt şi se călesc în puţin ulei împreună cu ceapa verde, usturoiul şi mărarul. Se adaugă sare şi piper după gust. Se amestecă cele două compoziţii (pieptul de pui tăiat cubuleţe cu ciupercile călite) şi se adaugă cele 2 ouă.

Pe partea de mijloc a foii de foietaj se aşează umplutura lăsându-se un spaţiu de aproximativ 5-6 cm între umplutură şi marginile blatului.

Marginile rămase goale se taie oblic în fâşii de apoximativ 3-4 cm grosime şi se aşează peste umplutură. Rulourile rezultate se ung cu gălbenuş.

Poftă bună!

Mai multe