Reţete de la cititori: Salată caldă - Bianca Raluca Panazan
23 octombrie 2013 8:00
Rețete
Ultima actualizare:
Preparare
Cartofii se pun la fiert în coajă în apă cu sare, pentru circa 20-30 minute. Se scot pe o farfurie când sunt gata şi se lasă puţin să se răcească.Se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.Ouăle le punem la fiert 4-5 minute, să fie tari, le curăţăm de coajă şi le tăiem cubuleţe mici.Punem cartofii într-un castron mare, împreună cu ouăle tăiate, ceapa tăiată mărunt.Salata o spălăm bine şi o tăiem fâşii subţiri, amestecăm toate ingredientele, punem sare şi piper, oţetul şi maioneza.Roşiile se taie felii subţiri, se amestecă cu celalalte ingrediente.Se serveşte atât rece cât şi caldă.