Reţete de la cititori: Salată de sfeclă roşie – Monica Marton

4 septembrie 2014 13:22   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente necesare pentru 2 porţii:

        2 rădăcini de sfeclă roşie

        o jumătate de lămâie

        1 linguriţă de chimen macinat

        1 lingură de ulei de masline

        sare, după gust

Preparare:

Spălaţi şi curăţaţi sfecla, o radeţi/taiati sau o dati prin robot, adăugaţi sucul de la jumătatea de lămâie, uleiul de măsline si sarea. Măcinaţi chimenul inainte de utilizare, pentru o aromă mai puternică, apoi îl adăugaţi salatei.  Amestecaţi toate ingredientele.

Dacă doriţi, vă place, puteţi adăuga la compoziţie o ceapă mică sau puteti toca o rădăcină de hrean.

Poftă bună!

Mai multe