Reţete de la cititori: Somon cu legume - Lăcrămioara Baltag

26 aprilie 2014 13:52   Rețete
Ultima actualizare:

Se spală bine bucăţile de peşte şi se şterg cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare de mare şi puţin oregano şi se lasă 5 minute.

Se iau şi se aşează pe grătarul încins la aragaz. Se întorc periodic la 5 minute, pentru a se coace pe ambele părţi. La final când este gata se stropeşte cu puţină zeamă de la o lămâie şi se lasă acoperit circa 2 minute.

Între timp se taie bucăţele un ardei roşu gras. Se decongelează o pungă de legume. Legumele din pungă, scurse de apă, se aşează în wok împreună cu, cubuleţele de ardei, o linguriţă sare de mare, puţin ulei de măsline şi se pun la foc potrivit circa 10 minute, amestecând din când în când. Când acestea sunt gata, se aşează somonul pe o farfurie, iar alături se pun legumele. Poftă bună!

Mai multe