Reţete de la cititori: Spirale cu brânză şi praz - Violeta Postolache
5 februarie 2013 9:28
Rețete
Ultima actualizare:
Mod de preparare: Amestecăm crema de brânză cu mărarul şi oul. Eu am folosit cremă de brânză cu usturoi şi cremă de brânză cu verdeaţă, însă puteţi folosi absolut orice cremă de brânză vă place. Asezonăm cu sare şi piper şi adăugăm prazul tocat mărunt.Întindem foaia de foietaj şi punem deasupra crema de brânză în strat uniform.Rulăm strâns, înfăşurăm în folie şi dăm la congelator circa 15 minute ca să se întărească puţin umplutura şi să se poată tăia frumos. Tăiem rulada felii nu foarte groase.Punem spiralele în tavă lăsând puţină distanţă între ele şi le ungem cu gălbenuş bătut cu puţin lapte. Dăm la cuptor până se rumenesc.