Reţete de la cititori: Tiramisu – Mihaela Bălan

26 noiembrie 2014 11:25   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 4 ouă
  • 500g Mascarpone
  • 7 linguri cu vârf zahăr
  • 2 plicuri de praf de frişcă
  • 3 linguri cacao pentru ornat

Mod de preparare: Gălbenuşurile de la cele 4 ouă se freacă împreună cu zahărul, utilizând mixerul.După ce zahărul s-a topit, se adaugă cremă de mascarpone şi se amestecă în continuare până se obţine consistenţa frişcăi. Albuşurile se bat spumă separat într-un vas, peste care se va adăuga praful de frişcă. Se amestecă în continuare până devine omogen. Cele 2 compoziţii rezultate se amestecă şi se introduc în congelator. La servire se presară cacao deasupra, cu ajutorul unei strecurătoare de ceai.

Mai multe