Rețete de la cititori: Tocană de cartofi cu mazăre şi năut - Panazan Bianca Raluca
12 iunie 2015 12:14
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente
- 2 cartofi
- 1/2 conservă de mazăre
- 1 conservă de năut
- 1 ceapă roşie
- 1 morcov
- ulei de măsline
- vegeta/piper/oregano
MOD DE PREPARARE
Ceapa roşie o tocăm mărunt şi o punem la călit în ulei de măsline, după câteva minute adăugăm şi morcovul tăiat rondele. Se pune apă şi se lasă câteva minute să fiarbă la foc mic. Cartofii îi tăiem cuburi, îi adăugăm peste morcov, adăugăm apă cât să acopere cartofii, punem condimentele şi acoperim cu un capac. Când legumele sunt aproape fierte se adaugă mazărea clătită cu apă rece şi scursă, la fel şi năutul. Se adaugă condimente dacă este nevoie, se mai lasă circa 5-10 minute pe foc.