Reţete de la cititori: Tort cu budincă – Iusco Cristina
9 iulie 2015 13:26
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente: 8 ouă, 8 linguri de zahăr, 8 de făină şi un praf de copt;
Mod de preparare
Am bătut albuşurile separate, apoi gălbenuşurile împreună cu zahărul. Am turnat încet peste albuş şi am pus praful de copt şi făină. L-am pus în tava rotundă tapetată cu hârtie de copt şi l-am pus în cuptor. Până s-a răcit am preparat budinca de vanilie şi apoi am tăiat blatul în două şi am pus budincă şi pe dinăuntru şi pe partea de sus. Apoi am luat un compot de vişine, am scos vişinele afară şi cu siropul rămas am pus pe foc şi am pus un plic de gelatină şi când aproape s-a întărit am turnat repede peste budincă şi am pus vişinele peste gelatină. Poftă bună!