Reţete de la cititori: Tort cu căpşuni şi kiwi – Daniela Verdes

24 iulie 2013 8:05   Rețete
Ultima actualizare:

Crema: Am folosit crema tiramisu din comerţ (crema tiramisu praf cu 150 ml  lapte, amestecate cu mixerul), şi frişcă.Decorare: căpşuni şi kivi.

Preparare:Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Batem albuşurile spumă tare, adăugăm zahărul, esenţa de rom.Gălbenuşurile le batem cu cele 5 linguri de ulei şi un pliculeţ de zahăr vanilat. Omogenizăm compoziţia albuşurile spumă şi gălbenuşurile iar la final făina, praful de copt, sarea şi o turnăm într-o tavă în care în prealabil am pus hârtie de copt. Ungem hârtia de copt cu ulei sau  margarină.Se scoate tortul din tavă pe un platou. Se umple cu crema tiramisu şi fructe. Se bate  frişca cu un pliculeţ de întăritor frişcă. Se ornează cu frişcă, kiwi şi căpşuni.

Mai multe