Roşii în borcan - Nadaban Cristian
Mod de preparare: Roşiile se spală şi apoi se pun într-o oală cu apă care fierbe, se lasă câteva minute în apă fiartă după care se scot într-un vas, se curăţă de coajă şi se taie în bucăţi.
Roşiile curăţate şi tăiate se pun într-un vas se pune sare după gust şi conservant. Se lasă vreo 2 ore după care se pun în borcane. Borcanele închise se fierb pe foc 30 minute.
Vezi şi:
a la parmigiana
Ciupercuţe din ouă şi roşii umplute
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!