Ruladă cu brânză- Rada Adriana Mariana
29 august 2012 15:06
Rețete
Ultima actualizare:
Aluatul obtţinut se împarte în două părti ca doi colaci. Aceştia se întind fiecare şi se unge fiecare foaie cu untură topită şi se presară făină. Se rulează, se face melc şi se pune la rece 10-15 minute.
Fiecare melc se întinde din nou şi se împarte în dou părţi. Deci din 2 melci rezultă 4 melci (mie mi-au ieşit 5 din marginile de la fiecare melc care nu a încăput în tavă am mai făcut încă unul).
Umplutura: brânză sărată, 2-3 cartofi fierţi făcuţi piure, 1 ou, mărar (dacă vrei). Se rulează, se aşează în tavă şi se unge cu ou şi se presară mac, susan sau se rade brânză sărată. Se dă la cuptor cam 45-50 minute.
Poftă bună!