Ruladă cu gem la alegere - Cojan Clementina
Ingrediente: 4 ouă de casă, 4 linguri zahăr, 4 linguri ulei, 4 linguri făină, arome, 1 praf de sare, 4-5 linguri gem la alegere.
Mod de preparare: Se separă albuşurile de gălbenuşuri.
Albuşurile se bat cu 2 linguri de zahăr. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, uleiul, apoi se adaugă peste albuşuri.
Se adaugă şi făina şi se amestecă de sus în jos. Se pune într-o tavă şi se coace în cuptorul preîncălzit 30 minute.
Se scoate din tavă, se pune pandişpanul pe o folie alimentară sau un prosop umed şi se rulează.
Se desface, se unge cu gemul preferat şi se rulează la loc. Se pudrează cu zahăr şi se serveşte cu poftă.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!