Ruladă de brânză

4 februarie 2016 11:55   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

250 g caşcaval

400 g brânză de vaci proaspătă

75 g unt

½ ardei gras verde

¼ ardei gras roşu

¼ ardei gras galben

sare

piper

Preparare

Pui brânza de vaci la scurs. Tai ardeii mărunt. Freci brânza cu sare și piper, după gust, și adaugi ardeii. Dai cașcavalul prin răzătoarea mică și-l amesteci cu untul rece. Frămânți cașcavalul până capătă consistența unei plastiline. Așezi pe masă o folie alimentară și întinzi cu sucitorul o foaie dreptunghiulară, cât mai subțire, pui brânza peste ea și o nivelezi.Rulezi cu atenție și cât mai strâns, cu ajutorul foliei, și dai rulada la frigider peste noapte. În momentul servirii, tai rulada, scoți folia, decorezi, dacă vrei, cu fâșii de ardei grași și servești.

Mai multe