Ruladă de porc - Miclescu Mirela
Ingrediente: 1 bucată pulpă de porc de circa 1 kg, 3 cârnaţi de casă, 3 morcovi fierţi, usturoi granulat, chimen, piper, boia dulce, verdeţuri italiene, puţină sare.
Mod de preparare:
Tăiem carnea şi o întindem cu ciocanul de şniţele în folie. O batem astfel ca să nu se zdrelească.
O condimentăm după plac, chimenul îl pisăm puţin în mojar pentru că dă un gust grozav cărnii.
Punem felii de morcov tăiat pe lung, câte o bucată de cârnat atât cât este carnea şi apoi o rulăm.
O legăm cu aţă şi o mai condimentăm puţin, am format 2 rulade.
Le-am pun într-o pungă penru friptura şi le-am dat la cuptor pentru circa 30 minute.
Carnea se face foarte bine, fragedă şi delicioasă.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!