Ruladă de pui cu spanac şi sos de iaurt

1 decembrie 2016 11:41   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

1 felie piept de pui

4 felii jambon afumat2 linguri spanac călitardei gras roșu, galben2,3 bastonașe cașcaval 100 ml iaurt grascoaja rasă de lămâie1 linguriță suc de lămâie1 lingură ulei de măslinesare și piper după gust.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se aplatizează cu grijă, cu ajutorul unui ciocan de bucătărie, între două bucăți de folie alimentară. Așezăm feliile de jambon una lângă alta, cu marginile suprapuse. Deasupra punem carnea de pui și o condimentăm. Le mutam cu grijă pe 2 bucăți folie de aluminiu. Peste carne vom întinde spanacul călit, iar apoi, pe lungime, așezăm bastonașele de cașcaval și de ardei gras. Rulăm și strângem în același timp, până când rezultă un rulou pe care-l strângem bine la capete. Punem ruloul la fiert în apă, pentru 20 de minute. Din iaurt, ulei de măsline, coaja și sucul de lămâie, sare și piper măcinat după gust, preparăm sosul. Poftă bună!

Mai multe