Rulouri de dovlecei - Ripa Elena

27 iulie 2012 13:29   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 2 dovlecei, 75 g brânză telemea, 50 g smântână, 2 fire ceapă verde, sare, piper, 2 castraveciori, mărar.

Mod de preparare:

Spălăm dovleceii, îi ştergem şi apoi îi tăiem pe lungime. Îi prăjim câte 3 minute pe fiecare parte pe grătar încins.

După ce se rumenesc frumos pe ambele părţi le aşezăm pe o farfurie şi le lăsăm la răcit.

Mixăm brânza telemea, cu smântâna. În acceastă cremă obţinută, adăugăm ceapa tocată mărunt, mărarul, sarea şi piperul, castraveciorii curăţaţi de coajă şi tăiaţi în cubuleţe mici.

Ungem fiecare felie de dovlecel cu un strat de cremă, apoi rulăm cu grijă şi le aşezam vertical pe platou.

Acoperim platoul cu folie alimentară şi dăm la frigider pentru 30 minute.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe